TAPDESIGN

TAP teamed up with Studio Dearborn owner, Sarah Robertson on her own home to renovate many of the interior spaces as well as increasing the curb appeal. 

 

The open floor concept on the first floor provides for better family interaction. Studio Dearborn redesigned the enlarged open kitchen into a magnificent area. The two existing roof decks on the second floor were converted into a Master Bathroom and a Home office. 

 

The spaces added functionality to the home in lieu of the abandoned roof deck spaces.  The existing rear deck was enlarged to create a large exterior area for entertainment with privacy screening.

 

BEFORE

AFTER

parkway paradise

project type:

Single Family Residential - Interior & Exterior Alteration

 
location:
Mamaroneck, NY
 
project square footage:

1,125 square feet

 
completion date:

Fall 2017

moreprojects

  • Houzz Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

AN AFFILIATE PARTNER OF NEXUS CREATIVE DESIGN

COPYRIGHT TAP ARCHITECTURE & PLANNING 

imagined, streamlined, and managed by the vividmark